VindJeBelastingadviseur.nl
Waar vindt u een belastingadviseur?

Belastingadviseurs zijn er meer dan genoeg. U vindt ze overal: bij de boekhouder of accountant, bij de makelaar of bij de bank. Sommige zijn heel goed en ter zake kundig. Andere adviseurs hebben slechts zicht op een beperkt deel van het vak. Waar vindt u nu een goede en betrouwbare adviseur voor uw vraag?

De belastingadviseurs verbonden aan vindjebelastingadviseur.nl houden zich enkel met belastingadvies bezig en hebben ten minste zes jaar relevante werkervaring. Zij verkopen u geen verzekering, verzorgen niet uw administratie en bemiddelen niet in beleggingsproducten. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) of bij het Register Belastingadviseurs (RB). Met hun jarenlange advieservaring kunnen zij u prima van advies voorzien.

Via deze site vindt u een fiscalist die uw vraag kan beantwoorden. De mogelijkheid bestaat dat er meerdere adviseurs kwalificeren. In dat geval krijgt u maximaal drie offertes. Het is voor een fiscalist onmogelijk om ieder deel van het belastingrecht volledig te beheersen. Mocht dat voor uw vraag nodig zijn, dan zoeken wij voor u een andere adviseur.